LEDIGA TJÄNSTER

Receptionist

Älskar du service och vill vara med och sätta din prägel på Stockholms härligaste boutiquehotell? Du blir en nyckelperson i i vårt Front Desk-team och vi letar efter en driven person som älskar att tillföra energi och ge det där ’lilla extra’ till gäster.

I tjänsten ingår

· Receptionsarbete med incheckning/utcheckning, fakturering, bokningar etc

· Ansvar för Guest Relations, gästnöjdhet, vippar, stamkunder & lojalitetsprogram

· Ansvarig på plats när vår Receptionschef inte är på plats

Vi önskar att just du har:
• Erfarenhet av Hotsoft eller likvärdigt hotellbokningssystem.
• Erfarenhet från hotellbranschen
• Har vanan och erfarenheten från receptionsarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är efter rullande schema/skift fördelat på förmiddag, eftermiddag och varannan helg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.


 

SERVIS 75-100%

Rebel, Unique, Talented, Humble, stämmer det in på dig? Bra, för vi på RUTH söker just nu en till person i vårt team. Vi letar efter dig med ett stort intresse för mat, vin och service. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från kvalitativa restauranger och vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Fast tjänst 75%-100%

Endast kvällar och helger

Skicka din ansökan till tea@hotelfrantz.se

 

FRUKOSTVÄRDINNA CA 75%

Nu söker vi en morgonpigg och glad person som vill jobba med vår magiska frukost. Din viktigaste uppgift kommer vara att ge våra gäster en fantastisk start på dagen, fylla på frukostbuffén, duka av, servera kaffe och te och förbereda för kommande dag. Du kommer jobba tätt tillsammans med vår Breakfast Manager med beställningar, schema och planering och kommer vara ansvarig när hon inte är på plats.

Som person är du morgonpigg, glad, snabb, stresstålig och är bra på att hantera högt tempo. Vi ser självklart att du är en team player!

Skicka din ansökan till tea@hotelfrantz.se

Boka ditt rum här Boka rum